Hersteldienst

Elektro Hersteldienst

Op zoek naar een betrouwbare herstelling van uw product tegen een scherpe prijs? Onze hersteldienst heeft reeds 30 jaar ervaring en staat garant voor kwaliteit!

Anker

[]

electrolux
novy
miele
bosch
whirlpool
aeg
siemens

Bij Elektro Vets maken we steeds een onderscheid tussen toestellen onder garantie en toestellen buiten garantie. Toestellen die binnen de garantie periode vallen (standaard 2 jaar) worden rechtstreeks door de fabrikant hersteld. Voor toestellen die hiervoor in aanmerking komen en die bij ons aangekocht zijn nemen wij de administratieve formaliteiten voor onze rekening. Voor toestellen die niet bij ons zijn aangekocht en nog onder garantie vallen kan u best even contact opnemen met het winkelpunt waar u betreffend toestel heeft gekocht.

Voor toestellen buiten garantie hebben wij 2 opties:

Anker

[]

Aan huis service

U maakt telefonisch of via mail met ons een afspraak zodat onze technieker bij u ter plaatse het toestel kan komen herstellen. Hou alvast het typenummer van uw toestel bij de hand. Dit vergemakkelijkt het aanmelden van een herstelling zodat we meteen de juiste wisselstukken kunnen meenemen.

Eigen labo

U brengt het defecte toestel binnen in onze winkel en maken voor u een bestek binnen de 3 werkdagen. Nadien laten wij u weten hoe lang de hersteltermijn (afhankelijk van de te bestellen onderdelen) duurt en hoeveel de herstelling zou kosten.

Anker

[]

In beide gevallen, indien de kosten te hoog zijn en u zou beslissen om de herstelling niet te laten uitvoeren zullen de bestekkosten volledig komen te vervallen indien u bij ons een nieuw toestel aankoopt. Indien u geen nieuw toestel wenst betaald u enkel de bestekkosten.

Anker

[]

Aanmelden herstelling

  • Op ons nummer 03 808 30 32 (ook buiten de openingsuren bereikbaar, snelst geholpen)
  • Via mail naar herstellingen@elektrovets.be . Wij contacteren u dan zo snel mogelijk voor een afspraak.
Anker

[]